ANKARA / SİNCAN - Yılmaz Balaban İşitme Engelliler İlkokulu

Haz

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Özer, "BİLSEM'lerde hedef olarak 2021 yılında 183 patent, faydalı model, tasarım ve marka tescilini koymuştuk. Bu hedefi aşarak 520 tescil sayısına ulaştık." dedi.

Şbt

Yılmaz Balaban İşitme Engelliler Okullu ailesi olarak okul logosu konusunda bir çalışma yapıldı. Okul müdürümüz Mahir Kılıçoğlu tarafında yürütülen çalışma neticesinde logomuzu seçtik.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığı özel gereksinimli öğrencileri, sürekli artan zengin içeriklerle desteklemeye devam ediyor. Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, ilkokula yeni başlayan işitme yetersizliği bulunan öğrencilere destek olmak amacıyla alanında bir ilk olma özelliğini taşıyan ve 5 kitaptan oluşan "İşitme Engelli Öğrenciler İçin Okuma Yazma Öğreniyorum" başlıklı yardımcı ders materyali hazırladı.